Smart Cooling Foundation

Handboek Gaswarmtepompen

Het Handboek Gaswarmtepompen is enkel nog online beschikbaar. Een team van experts bestaande uit o.a. Energie Centrum Nederland-Petten, TNO Bouw & Ondergrond – Apeldoorn, Business Development Holland – Harderwijk en KIWA Gastechnology – Apeldoorn heeft in opdracht van GasTerra een boek geschreven waarin de techniek achter de gaswarmtepompen en de mogelijkheden van deze techniek tot in detail uit een wordt gezet. Verduurzaming van de utiliteit door gebruik van de combinatie van hernieuwbare energie met aardgas. Het doel van het uitbrengen van het boek is het verspreiden van kennis die bijdraagt tot het realiseren van de energietransitie in de gebouwde omgeving. De gedrukte versie van dit boek is helaas niet meer beschikbaar. Bijgaand staat de de PDF versie van het boek.

Klik hier om het boek te downloaden (pag. 1 t/m 70)
Klik hier om het boek te downloaden (pag. 72 t/m 1 70)


Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Geef een reactie

Contact

Stichting Smart Cooling Foundation
Boerhaavelaan 98
Postbus 1189
3840 BD Harderwijk
E-mail: info@scf-online.nl